13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportUn antrenor din Serie A laudă fosta echipă a lui Mircea Lucescu

Un antrenor din Serie A laudă fosta echipă a lui Mircea Lucescu

Invitat al unei televiziuni din Rusia, Fonseca a declarat că vrea să aducă mai mulţi jucători de la Şahtior la actuala sa formaţie.

“Cunosc foarte bine calitatea fotbaliştilor lui Şahtior. Ar putea să joace la cele mai puternice echipe din Europa şi, sincer, îi monitorizez. Aş vrea, dacă se poate, să achiziţionez unul sau doi”, a spus portughezul, fără să dea nume.

“Vom vedea. În realitate, nu avem nevoie de foarte mulţi jucători, deocamdată contăm pe cei din actualul lot. Poate vom avea ocazia să aducem pe cineva de la Şahtior, dar nu e uşor să negociem cu gruparea ucraineană”, a adăugat el.

Fonseca vrea ca mijlocaşul armean Henrih Mhitarian, împrumutat de la Arsenal, să rămână la Roma: “Trebuie să vorbim cu Arsenal, dar vreau să lucrez în continuare cu el. E un jucător mare şi un om extraordinar”.

Mhitarian, de departe cel mai bun fotbalist armean al ultimilor ani, a declarat săptămâna trecută pentru presa din ţara sa că “a învăţat multe” de la Mircea Lucescu, al cărui elev a fost la Şahtior (2010-2013).

În altă ordine de idei, cu Serie A întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, Fonseca a vorbit despre reluarea competiţiei şi reducerea salariilor: “Trebuie să se înţeleagă că acum trecem cu toţii printr-un moment foarte greu. Eu şi staff-ul tehnic am decis să ajutăm clubul în acest mod. Vom renunţa la salariul nostru pe mai multe luni. E cel mai bun fel să ajutăm clubul. Sperăm să ne putem antrena împreună începând din 18 mai, însă deocamdată nimeni nu e sigur că va fi reluat campionatul”.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă