13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportUn antrenor din Serie A laudă fosta echipă a lui Mircea Lucescu

Un antrenor din Serie A laudă fosta echipă a lui Mircea Lucescu

Invitat al unei televiziuni din Rusia, Fonseca a declarat că vrea să aducă mai mulţi jucători de la Şahtior la actuala sa formaţie.

“Cunosc foarte bine calitatea fotbaliştilor lui Şahtior. Ar putea să joace la cele mai puternice echipe din Europa şi, sincer, îi monitorizez. Aş vrea, dacă se poate, să achiziţionez unul sau doi”, a spus portughezul, fără să dea nume.

“Vom vedea. În realitate, nu avem nevoie de foarte mulţi jucători, deocamdată contăm pe cei din actualul lot. Poate vom avea ocazia să aducem pe cineva de la Şahtior, dar nu e uşor să negociem cu gruparea ucraineană”, a adăugat el.

Fonseca vrea ca mijlocaşul armean Henrih Mhitarian, împrumutat de la Arsenal, să rămână la Roma: “Trebuie să vorbim cu Arsenal, dar vreau să lucrez în continuare cu el. E un jucător mare şi un om extraordinar”.

Mhitarian, de departe cel mai bun fotbalist armean al ultimilor ani, a declarat săptămâna trecută pentru presa din ţara sa că “a învăţat multe” de la Mircea Lucescu, al cărui elev a fost la Şahtior (2010-2013).

În altă ordine de idei, cu Serie A întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus, Fonseca a vorbit despre reluarea competiţiei şi reducerea salariilor: “Trebuie să se înţeleagă că acum trecem cu toţii printr-un moment foarte greu. Eu şi staff-ul tehnic am decis să ajutăm clubul în acest mod. Vom renunţa la salariul nostru pe mai multe luni. E cel mai bun fel să ajutăm clubul. Sperăm să ne putem antrena împreună începând din 18 mai, însă deocamdată nimeni nu e sigur că va fi reluat campionatul”.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă