15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportDiego Costa, acuzat de fraudă fiscală. Ce riscă atacantul lui Atletico Madrid

Diego Costa, acuzat de fraudă fiscală. Ce riscă atacantul lui Atletico Madrid

În vara anului trecut, Procuratura din Madrid l-a pus sub acuzare pe internaţionalul spaniol pentru că a fraudat fiscul cu peste un milion de euro în 2014, an în care s-a transferat la Chelsea Londra.

Deşi era înregistrat ca rezident fiscal în Spania, fotbalistul nu a declarat fiscului veniturile încasate de la clubul britanic pentru cedarea drepturilor sale de imagine.

Pentru aceste drepturi de imagine, Diego Costa a încasat 1.371.098 euro, sumă care nu a fost inclusă în veniturile primite de la clubul din Premier League. Prejudiciul creat de această evaziune fiscală se ridică la 1.014.416 euro.

Diego Costa a evoluat între 2014 şi 2017 la Chelsea, înainte de a reveni la Atletico Madrid, unde a mai jucat între 2010 şi 2014.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...
Ultima oră
Pe aceeași temă