11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPostas jefuit de 40.000 lei, bani de pensii

Postas jefuit de 40.000 lei, bani de pensii

Un postas a reclamat la Politie ca a fost batut, vineri dimineata, in curtea unui imobil din municipiul Arad, iar agresorul a fugit cu geanta de serviciu a acestuia, in care postasul sustine ca mai avea aproximativ 40.000 de lei, transmite Mediafax.

Postasul, in varsta de 40 de ani, le-a declarat politistilor ca impartea pensiile, iar in curtea unui imobil a fost atacat de un barbat care l-a lovit cu pumnul in fata si i-a smuls de pe umar geanta de serviciu in care mai avea circa 40.000 de lei.

Potrivit reprezentantilor Politiei Arad, victima spune ca a incercat sa fuga dupa agresor, insa nu l-a ajuns din urma.

Postasul a solicitat o ambulanta la locul incidentului, iar medicii i-au oferit ingrijiri medicale, curatandu-i rana de la buza.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, un tanar de 25 de ani, martor al incidentului, s-a prezentat la Politie pentru a da declaratii. Conform relatarilor acestuia, agresorul ar fi un tanar pe care martorul respectiv l-a urmarit cateva sute de metri pe strazile din Arad si l-a prins, dar i-a scapat pentru ca atacatorul i-a pulverizat spray lacrimogen in fata.

Conform surselor citate, cand a pornit in urmarirea agresorului martorul incidentului si-a luat din masina personala un baston pe care l-a aruncat dupa atacator si l-a lovit, barbatul cazand. Martorul sustine ca l-a ajuns din urma pe agresor si a incercat sa il imobilizeze pe un trotuar, moment in care acesta i-a pulverizat in ochi spray lacrimogen si astfel barbatul a scapat.

La ora transmiterii acestei stiri, postasul se afla la sediul Politiei Arad, pentru a oferi anchetatorilor informatii despre incident, iar politistii iau declaratii si martorului, pentru a realiza, pe baza informatiilor oferite de cei doi, portretul robot al agresorului.

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă