17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăȘtirile zileiRupere de nori în Focșani. Pagubele sunt însemnate

Rupere de nori în Focșani. Pagubele sunt însemnate

ISU Vrancea a avut nu mai puţin de şase intervenţii în municipiul Focşani pentru degajarea unor arbori care au căzut peste autoturisme din cauza vântului puternic.

“În urma precipitaţiilor torenţiale manifestate pe raza municipiului Focşani, echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru degajare unor copaci căzuţi peste autoturisme pe strada Rarău, pe strada Mare a Unirii, strada Dr. Telemac, strada Odobeşti, strada 1 Decembrie, precum şi pe B-dul Unirii”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

De asemenea, mai multe beciuri şi subsoluri din municipiu au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei. Apa a pătruns şi într-un garaj, dar şi într-un apartament din municipiul Focşani.

Deşi nu a durat mai mult de 15 minute, ploaia torenţială a inundat pasajul Vâlcele de la ieşirea din municipiul Focşani, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea unui microbuz care a rămas blocat în pasaj.

În prezent, pompierii militari intervin pentru evacuarea apei, pe strada Mugur, strada Cpt. Creţu Florin şi strada Transilvaniei.

Cele mai citite

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Accident rutier pe DN19A, în Satu Mare. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi pe DN 19A, în zona...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...
Ultima oră
Pe aceeași temă