10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiRupere de nori în Focșani. Pagubele sunt însemnate

Rupere de nori în Focșani. Pagubele sunt însemnate

ISU Vrancea a avut nu mai puţin de şase intervenţii în municipiul Focşani pentru degajarea unor arbori care au căzut peste autoturisme din cauza vântului puternic.

“În urma precipitaţiilor torenţiale manifestate pe raza municipiului Focşani, echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru degajare unor copaci căzuţi peste autoturisme pe strada Rarău, pe strada Mare a Unirii, strada Dr. Telemac, strada Odobeşti, strada 1 Decembrie, precum şi pe B-dul Unirii”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

De asemenea, mai multe beciuri şi subsoluri din municipiu au fost inundate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru evacuarea apei. Apa a pătruns şi într-un garaj, dar şi într-un apartament din municipiul Focşani.

Deşi nu a durat mai mult de 15 minute, ploaia torenţială a inundat pasajul Vâlcele de la ieşirea din municipiul Focşani, pompierii fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea unui microbuz care a rămas blocat în pasaj.

În prezent, pompierii militari intervin pentru evacuarea apei, pe strada Mugur, strada Cpt. Creţu Florin şi strada Transilvaniei.

Cele mai citite

MAE: Unul din cele două grupuri de români blocați în Aeroportul din Dubai a ajuns acasă

Unul dintre cele două grupuri de cetăţeni români blocaţi în Aeroportul Internaţional Dubai a revenit în ţară, joi, cu o cursă care a operat...

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...
Ultima oră
Pe aceeași temă