15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăVlad Cosma, prima reacție, în aşteptarea sentinței: "E un motiv de bucurie..."

Vlad Cosma, prima reacție, în aşteptarea sentinței: “E un motiv de bucurie…”

Vizibil afectat de întreaga situaţie, Vlad Cosma a evitat pe cât posibil să interacţioneze cu jurnaliştii prezenţi la Curtea Supremă. A refuzat să răspundă întrebărilor despre sentinţă, despre cele mai recente dezvăluiri, rezumându-se la a menţiona că este bucuros că va deveni curând tată.

“Faptul că azi sau în aceste zile voi deveni tată e un motiv de bucurie, iar în zilele următoare vă voi răspunde la toate întrebările.”, le-a spus Vlad Cosma jurnaliştilor.

Pe 11 aprilie 2014, procurorii DNA i-au trimis în judecată, sub control judiciar, pe Vlad Cosma, acuzat de trafic de influenţă, şi pe Mircea Cosma, pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Omul de afaceri Răzvan Alexe a fost acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită şi fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, de luare de mită şi abuz în serviciu.

În acelaşi dosar, omul de afaceri Răzvan Alexe a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iar fostul director al Direcţiei Patrimoniu din cadrul CJ Prahova Daniel Alixandrescu a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...
Ultima oră
Pe aceeași temă