15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăBăsescu propune o dezbatere împreună cu Gabriela Firea și cu Nicușor Dan,...

Băsescu propune o dezbatere împreună cu Gabriela Firea și cu Nicușor Dan, chiar în sediul Primăriei

Candidatul PMP la funcția de primar general, fostul președinte Traian Băsescu, a propus, duminică, să se organizeze o dezbatere între el și Gabriela Firea (PSD), dezbatere la care să vină, dacă dorește, și Nicușor Dan (PNL – USR – PLUS).

“Eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu, iar presa în sală”, a explicat Traian Băsescu într-o postare pe Facebook.

Fostul șef al statului susține că, pentru a fi acceptat de Gabriela Firea la această dezbatere publică, el și-a făcut, așa cum a cerut Gabriela Firea, două teste medicale: “testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri”.

“Am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative”, precizează, în postarea lui de pe internet, Traian Băsescu.

 

 
 
 
Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă