21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSportSenatorul Marius Marinescu acuza: "PD alege intre mine si Costanda"

Senatorul Marius Marinescu acuza: “PD alege intre mine si Costanda”

Conducerea PD trebuie sa ia astazi o decizie in privinta excluderii din randul democratilor a senatorului Marius Marinescu, acuzat ca a incalcat disciplina de partid participand la campania pentru salvarea Parcului Bordei.

Senatorul, care nu se afla la primul conflict cu partidul, acuza conducerea PD de "practici securistice", spunand ca nu a fost invitat la sedintele Biroului Permanent National in care s-a luat in discutie cazul sau si nici la sedinta Comisiei de Etica in care s-a facut recomandarea pentru excluderea sa. "Nu m-au invitat la nici o sedinta si nici la cea de maine (azi – n.n.). Eu raspund oricui ma suna, dar de la PD nu m-a sunat nimeni", ne-a declarat Marinescu. Acesta i-a mai acuzat pe liderii PD ca au propus excluderea sa din partid deoarece "i-a deranjat" in momentul in care a sustinut prin initiative legislative desecretizarea privatizarilor, a licitatiilor, a  listei chiriasilor de la RA-APPS si cand s-a alaturat campaniei pentru salvarea Parcului Bordei, campanie care era in conflict de interese cu presedintele executiv al PD, Adriean Videanu. "Adevarul sta intr-un miliard de euro care inseamna afacerea Costanda-Parcul Bordei. Costanda este un Patriciu al PD", a spus senatorul democrat. "Liderii PD au avut de ales intre Costanda, cu afacerea de un miliard de euro, si mine. Au ales miliardul de euro!", a mai declarat Marinescu.
Secretarul executiv al PD, Costica Canacheu, sustine insa ca senatorul minte, deoarece a fost invitat la toate sedintele in care s-a luat in discutie cazul sau. "El a fost cel care n-a vrut sa se prezinte la sedinte, de aceea nu stim daca putem sa luam o decizie statutara in absenta sa, pentru ca trebuie sa ascultam si punctul sau de vedere", a explicat secretarul executiv al PD.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă