17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăPoliticăPonta despre Bănicioiu, acuzat pentru luare de mită: „Trece printr-o experiență traumatizantă”

Ponta despre Bănicioiu, acuzat pentru luare de mită: „Trece printr-o experiență traumatizantă”

“Îmi pare rău că Nicu trece prin această experienţă traumatizantă! Dar sunt sigur că va arăta adevărul şi această perioadă îl va face mult mai puternic! Proiectul PRO România este necesar României – şi va merge mai departe – cu orice preţ!”, a adăugat Ponta.

Liderul Pro România a spus că și el a fost acuzat în 2015 şi, după 4 ani, a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. „Cred în nevinovăţia lui Nicu Bănicioiu – cred că denunţătorii prinşi ‘cu mâţa în sac’ care îşi aduc aminte în 2020 să acuze fapte din 2012 sunt nişte oameni necredibili. Cred că marea vină a lui Bănicioiu este ca s-a luptat pentru Pro România şi nu a vrut să plece la PSD, ca alţii! Credeam că nu se mai ‘dezgroapă’ dosare vechi în campaniile electorale. M-am înşelat! Eu am trecut prin exerciţiul acuzaţiilor neadevărate – ştiu cât a suferit familia mea şi cei apropiaţi”, a scris Ponta, marţi, pe Facebook.

Direcţia Naţională Anticorupţie cere procurorului general sesizarea Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de un deputat, la data faptelor având funcţia de ministru, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată.  

Citește și: DNA cere aprobarea urmăririi penale în cazul unui deputat, fost ministru al Sănătății

Cele mai citite

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Cutremur în România, cu magnitudinea 4,1 

Un cutremur de intensitate medie, având magnitudinea de 4,1 pe scara Richter, a avut loc marți după-amiază, la ora 18:32, în județul Buzău, conform...

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...
Ultima oră
Pe aceeași temă