33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportSimona Halep, extrem de nervoasă la US Open, a fost eliminată din...

Simona Halep, extrem de nervoasă la US Open, a fost eliminată din primul tur

Deși este lider mondial WTA, Simona Halep s-a dovedit neputincioasă în fața jocului extrem de agresiv al estonei Kaia Kanepi, care s-a impus cu 6-2, 6-4, după doar o oră și 17 minute de joc.

Halep a părut debusolată de stilul adversarei sale. A câștigat primul game, iar de acolo a început dezastrul. Kanepi a câștigat într-o manieră autoritară următoarele 5 game-uri, distanțându-se rapid la 5-1. Estona și-a adjudecat în cele din urmă primul set cu 6-2, după doar 28 de minute.

Coșmarul Simonei Halep a continuat și în setul secund. Kanepi a reușit rapid două break-uri și s-a distanțat la 3-0, într-un scenariu la care nu se gândeau nici cei mai pesimiști fani ai liderului mondial.

În acest al doilea set, după ce îl pierduse pe primul, Simona Halep a avut și un moment de maximă nervozitate. Astfel, în minutul 37 al meciului, Simona Halep a dat violent cu racheta de pământ.

Singurele momente în care Halep a contat în meci au durat doar aproximativ 10 minute. Halep a reușit două break-uri și a egalat la 4 în setul doi, ducându-ne cu gândul că l-ar putea câștiga și că ar putea urma o revenire în setul al treilea.

Nu a fost să fie însă, Kanepi a gestionat excelent game-ul de la 4-4, a făcut break și a închis meciul fără emoții, în doar două seturi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...
Ultima oră
Pe aceeași temă