14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestylePandemia a băgat-o în depresie pe Lana

Pandemia a băgat-o în depresie pe Lana

Vedeta în vârstă de 35 de ani declară că anul 2020 nu a fost tocmai unul bun pentru ea, deoarece i-a adus doar dificultăți pe plan mental.

Lana – al cărei nume real este CJ Perry – a dat un interviu pentru WWE Chronicle în care a destănuit drama prin care trece: „Îmi amintesc că am trimis un mesaj părinților mei în care le-am spus ‘vă rog să vă rugați pentru mine, sănătatea mea mentală e într-o stare foarte rea’”.

Diva a continuat cu declarațiile șocante: „Sunt deprimată. Simt că nu mai suport. Sunt foarte tristă. Nu sunt în stare de nimic.”

Lana este, de asemenea, actriță, dansatoare și fotomodel. Și, totuși, un om atât de activ și public a fost pe marginea prăpastiei din cauza crizei globale de coronavirus, care a fost aproape prea dură pentru a-i face față.

Deși are peste 3,7 milioane de urmăritori pe Instagram, sexy-luptătoarea a recunoscut că rețelele sociale au devenit un loc toxic pentru ea atunci când a trebuit să stea în carantină. „Cât am stat acasă, nu am interacționat cu nicio persoană, doar am postat pe rețelele sociale, unde toată lumea este atât de răutăcioasă. Toți te critică și te judecă”, a încheiat aceasta.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă