15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialNeculaie si Manta raman in functii la FC Brasov

Neculaie si Manta raman in functii la FC Brasov

Consiliul de Administratie al FC Brasov a decis ca presedintele acestui organism, Ioan Neculaie, si directorul general, Irinel Manta, sa ramana in functii. “Vom regandi din temelii organizarea clubului. Vor ramane Ioan Neculaie si Irinel Manta, dar vom da o atentie speciala juniorilor. Nu mai vreau sa vad la echipa jucatori veniti doar in trecere pe la Brasov. Ioan Neculaie este mai departe presedinte, iar Irinel Manta este director general. Vom incerca sa aducem in conducerea executiva a clubului si un reprezentant al municipalitatii, pentru ca suntem cel mai important actionar”, a spus primarul municipiului Brasov, George Scripcaru.
In cadrul intrunirii, care a durat mai putin de 90 de minute si la care au participat toti actionarii importanti ai clubului, s-a stabilit ca obiectiv pentru sezonul viitor promovarea in A, pentru indeplinirea acestuia urmand sa fie alocat un buget de 24 de miliarde de lei.
Ioan Neculaie a mentionat ca peste zece zile, cand va avea loc o noua sedinta a Consiliului de Administratie, va fi anuntat si numele tehnicianului care va pregati echipa FC Brasov in sezonul viitor. “Nu avem nici o varianta. Daca nu vom gasi nici un antrenor, atunci principal va ramane Ferencz Bajko”, a spus presedintele Consiliului de Administratie. Conducerea clubului brasovean ii are in vedere pentru ocuparea postului de antrenor principal pe Cornel Talnar, Marius Lacatus, Nicolae Manea si Adrian Harlab.
Conducerea clubului brasovean a stabilit si suma transferului atacantului Romeo Surdu, aceasta fiind de 400.000 de dolari. “Am avut deja discutii cu cateva cluburi, dar negocierile finale le vom purta dupa nunta lui Surdu, care este programata pe 3 sau 4 iulie”, a precizat Manta.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă