14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăȘtirile zilei1.367 de persoane, vaccinate anti COVID-19, în ultimile 24 de ore

1.367 de persoane, vaccinate anti COVID-19, în ultimile 24 de ore

Potrivit unui comunicat al Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, până în prezent au fost vaccinate împotriva COVID-19 un număr de 11.656 de persoane.

În ultimele 24 de ore, dintre cei vaccinaţi, nicio persoană nu a avut reacţii adverse, comune şi minore.

În total, dintre cei peste 11.656 de imunizaţi, 26 au avut reacţii adverse, comune şi minore, dintre care: 4 – reacţii locale cu durere la locul injectării, iar 22 – reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20,00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17,00 – 20,00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare, mai precizează Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Cele mai citite

Gata cu cariera de profesor a lui Klaus Iohannis. Președintele s-a pensionat

Catedra de profesor de Fizică de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, care a fost rezervată pentru președintele Klaus Iohannis timp de aproximativ 27...

Dan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj. „Gata cu vorba, acum la treabă”

Deși stabilise să o preia pe CFR Cluj din sezonul următor, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a grupării din Gruia mai devreme...
Ultima oră
Pe aceeași temă