25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCutremur cu magnitudinea 4,4, la graniţa cu România

Cutremur cu magnitudinea 4,4, la graniţa cu România

Iniţial, INCDFP a anunţat producerea unui cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 8.56, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri.

Ulterior, Institutul pentru Fizica Pământului a rectificat informaţiile, astfel că nu mai este semnalat niciun seism produs duminică în judeţul Timiş, în schimb s-au înregistrat cinci cutremure în Serbia, din care patru la graniţa cu România.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 8.33, la o adâncime de doar 5 kilometri, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 8.56 este localizat tot în Serbia, la graniţa cu România, la adâncimea de 5 kilometri, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure înregistrate duminică dimineaţa au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade şi 2,4 grade pe scara Richter.

 

Cele mai citite

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...

Klaus Iohannis merge în America unde va primi premiul Distinguished International Leadership Award

Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8 mai 2024, într-o vizită de lucru la Washington, D.C., Statele Unite ale Americii. Președintele...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...
Ultima oră
Pe aceeași temă