12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportFCSB se descurcă și fără Man

FCSB se descurcă și fără Man

Liderul la zi al Ligii 1 a început partida de pe Arena Națională în forță și, după o serie de ocazii la poarta ieșeană, a deschis scorul în minutul 25, prin Florin Tănase, găsit excelent în careu de tânărul Octavian Popescu. Puștiul de 18 ani putea face 2-0 pe finalul primei reprize, dar Brănescu i-a interzis acestuia golul.

Poli Iași a restabilit egalitatea în minutul 51, la chiar primul șut pe poartă, prin Doru Popadiuc. Apărarea moldoveană a rezistat până în minutul 67, când Olimpiu Moruțan l-a învins pe Laurențiu Brănescu cu un șut de excepție, la vinclu. Scorul final al partidei a fost stabilit de Octavian Popescu, în minutul 90, aflat la primul gol în Liga 1.

După meci, Gigi Becali și-a lăudat noul „jolly-joker”. „Octavian Popescu e mai tare decât Mbappe la vârsta lui. Îl are și pe Neymar și pe Mbappe la un loc”, a declarat patronul roș-albaștrilor, într-o intervenție la Digi Sport. Acesta a dezvăluit cum a reușit să-l transfere de la Craiova: „Giovanni l-a adus la palat, a venit cu părinții lui. Pițurcă rămăsese cu un resentiment după despărțirea de Craiova și trimisese vorbă că e de luat Tavi Popescu”.

Grație acestui succes, FCSB acumulează 45 de puncte și se distanțează de CFR Cluj, care joacă astăzi pe terenul Chindiei Târgoviște.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă