12.2 C
București
vineri, 18 octombrie 2024
AcasăSportFotbalOferta primită de Dan Petrescu, actual antrenor la CFR: "Acum o săptămână...

Oferta primită de Dan Petrescu, actual antrenor la CFR: „Acum o săptămână am avut!”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat recent că a primit o ofertă din străinătate în timpul pauzei pentru meciurile echipelor naționale, dar a decis să o refuze.

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

Petrescu a subliniat că dorința lui a fost întotdeauna să rămână la CFR Cluj, echipă cu care are o legătură puternică.

Cu toate acestea, antrenorul este conștient că, în lumea fotbalului, rezultatele sunt esențiale, iar un parcurs slab poate duce la demiterea sa.

Deși a refuzat oferta externă, Petrescu a menționat că rămâne concentrat asupra obiectivelor echipei și că va lucra din greu pentru a obține rezultate favorabile în competițiile viitoare.

Am avut ofertă şi acum o săptămână, am avut o foarte mare ofertă. Nu mai contează de unde, dar nu din România! Poate să vină oricând o ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR, asta voi ştiţi. Am stat aici cel mai bine, mă simt bine. Acum ştiu că dacă nu am rezultate, chiar dacă am avut în trecut, nu mă aşteaptă nimeni nici 5 minute. Din păcate, asta e realitatea crudă a fotbalului românesc şi aici la CFR. Dacă nu ai rezultate trei meciuri, trebuie să pleci… ceea ce nu mi se pare foarte corect. Nu totdeauna antrenorul e de vină dacă nu ai rezultate, mai ales în contextul actual, în care au plecat foarte mulţi jucători de valoare şi au venit mulţi, dar care nu au demonstrat nicăieri. Trebuie să demonstreze. În felul ăsta e greu să ai pretenţii prea mari, dar aşa va fi mereu aici, indiferent pe scaunul ăsta cine se află… că sunt eu sau altul care nu a făcut nimic pentru club. Va fi mereu presiunea foarte mare, ăsta e adevărul!, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dinamo, învinsă de PSG după un final tensionat în Liga Campionilor!

Dinamo București a fost foarte aproape de o victorie importantă pe terenul celor de la PSG, dar a pierdut la limită, scor 35-32, în...

Provocările sustenabilității în industria modei

În aceste zile are loc la București începe cel mai important eveniment din România dedicat modei, Mercedes-Benz Bucharest Fashion Week. Evenimentul se concentrează pe promovarea...

Consilier județean din Gorj, săltat de mascați și dus la audieri

În cartierul Obreja din Târgu Jiu, joi dimineața, polițiști de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și jandarmi din Brigada Specială de Intervenție...
Ultima oră
Pe aceeași temă