25.7 C
București
joi, 10 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiAsia Express, 9 octombrie 2024. "Ne-am bucurat enorm că nu plecăm acasă"

Asia Express, 9 octombrie 2024. „Ne-am bucurat enorm că nu plecăm acasă”

Asia Express, 9 octombrie 2024. În cadrul celei mai recente ediții a reality show-ului Asia Express, Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au reușit să evite eliminarea, fiind salvați de „Zeul verde” după ce au terminat pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă. Culoarea norocoasă a fost decisivă, oferindu-le o nouă oportunitate de a continua competiția.

Asia Express, 9 octombrie 2024

Detalii ale etapei a șasea

  • Cursa pentru ultima șansă: Adrian și Cosmin, împreună cu Ioana State și Mane Voicu, s-au aflat pe ultimele locuri, ceea ce le-a oferit ocazia de a intra în lupta finală. Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au fost echipa aleasă să participe la această provocare.
  • Locația: Competiția s-a desfășurat în Kuala Lumpur, una dintre cele mai vibrante metropole ale Asiei, unde participanții au avut de îndeplinit misiuni variate, inclusiv provocări creative, cum ar fi colorarea desenelor în timp ce purtau ochelari cu efect de inversare.
  • Atracții vizitate: Concurenții au avut ocazia să exploreze celebrele atracții ale orașului, inclusiv Chinatown, Little India, Turnul Menara și Peșterile Batu, aducând un plus de culoare și diversitate experienței lor.

Adrian și Cosmin se vor întoarce pe Drumul Zeilor în următoarea ediție, programată pentru sâmbătă, de la ora 20:00, având șansa de a-și redefini parcursul în competiție. Această etapă a generat multe emoții și a demonstrat încă o dată că în Asia Express, orice poate fi posibil.

Noi știam că am făcut totul bine în această cursă, cu excepția unui transport care ne-a întârziat, asta deși șoferul ne-a spus că știe o scurtătură. Dar acestea sunt lucruri pe care nu le poți controla în Asia Express, a spus Nartea.

Ne-am bucurat enorm că nu plecăm acasă. Am și simțit nevoia să mă descarc atunci când am văzut că e verde Zeul și mi-au dat lacrimile. Se adunaseră atâtea emoții…, a mărturisit Cosmin. 

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Generația Z, mai orientată spre viitor și responsabilă, investește în educație și bunăstare, arată un studiu

Tinerii din Generația Z, cu vârste între 23 și 27 de ani, sunt mai preocupați de viitor și de propria dezvoltare decât generațiile anterioare,...

Wimbledon renunță la arbitrii de linie după 147 de ani! Turneul va folosi un sistem automat de detectare a greșelilor

După 147 de ani de tradiție, turneul de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon va introduce, din 2025, un sistem electronic de arbitraj,...

A treia înfrângere consecutivă pentru U-BT Cluj în EuroCup! Avantaj de 17 puncte risipit în fața Valenciei

U-BT Cluj-Napoca a pierdut a treia partidă din actuala ediție a EuroCup, deși a avut un avantaj de 17 puncte împotriva Valenciei, scor final...
Ultima oră
Pe aceeași temă