16.2 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăInternaționalIsraelul a lovit din nou fieful Hezbollah din sudul Beirutului

Israelul a lovit din nou fieful Hezbollah din sudul Beirutului

Agenţia naţională de presă a Libanului (ANI) a raportat marţi seară o serie de lovituri care au provocat „distrugeri masive” în suburbiile de sud ale Beirutului, bastion al Hezbollahului, după un ordin de evacuare din partea armatei israeliene, conform barrons.com.

„Periferia de sud a Beirutului este supusă unei serii de lovituri care au provocat distrugeri masive” în mai multe cartiere, a transmis ANI.

„Patru clădiri s-au prăbuşit în cartierul Bourj al-Barajneh după una dintre loviturile israeliene”, a adăugat Ani.

Suburbiile sudice ale Beirutului sunt bombardate de mai bine de două săptămâni de armata israeliană, care spune că vizează poziţii ale Hezbollahului pro-iranian.

Pe 27 septembrie, liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a fost ucis într-o lovitură spectaculoasă împreună cu alţi membri ai mişcării.

VIDEO Atac israelian asupra a ceea ce acesta susține că este Cartierul General al Serviciilor de Informații Hezbollah

Imagini publicate de armata israeliană arată ceea ce aceasta susține că este un atac asupra Cartierului General al Serviciilor de Informații Hezbollah din Beirut.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Kanye West si Bianca Censori, gata de divorț după un mariaj de 2 ani

Potrivit celor de la TMZ, Kanye West și Bianca Censori se apropie de divorț după doi ani de căsnicie, transmite TMZ. Kanye West si Bianca...

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, e în vizită la militarii români din Kosovo

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a declarat, marţi, după o vizită la contingentul românesc de la Pristina, că militarii români reprezintă cu cinste şi profesionalism...

Diana Iovanovici-Șoșoacă s-a plâns PE că CCR i-a respins candidatura la prezidențiale

Eurodeputata Diana Iovanovici-Şoşoacă s-a plâns luni seară în Parlamentul European, la procedura discursurilor de un minut, după ce Curtea Constituţională a României i-a respins...
Ultima oră
Pe aceeași temă