23.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăPoliticăProbleme pentru Elena Lasconi. Managerul de campanie și-a dat demisia

Probleme pentru Elena Lasconi. Managerul de campanie și-a dat demisia

Elena Lasconi, candidata USR la președinția României, se confruntă cu o schimbare semnificativă în echipa sa de campanie. Managerul său, Lucian Stanciu Viziteu, și-a dat demisia, transmite România TV.

Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidențiale, se confruntă cu o problemă majoră în echipa sa de campanie, după ce managerul său, Lucian Stanciu Viziteu, și-a anunțat demisia, susțin.

Lucian Viziteu, managerul de campanie al Elenei Lasconi și primarul Bacăului, a făcut anunțul retragerii pe grupurile interne ale partidului USR, invocând motive de sănătate.

Managerul de campanie al Elenei Lasconi a plecat chiar înainte să înceapă

Lucian Stanciu Viziteu a confirmat demisia sa din funcție. „E adevărat. Motive personale, fără vreo legatura cu partidul sau campania. Lucrurile sunt în derulare, avem o echipa buna și un candidat excelent. USR și Elena Lasconi rămân cele mai bune opțiuni pentru românii care își doresc o schimbare față de conducerile eșuate din ultimii 35 de ani”, a declarat acesta.

Mai mult, surse din USR spun că demisia primarului din Bacău a venit pe fondul mai multor nemulțumiri interne.

„Demisia lui Viziteu are legătură cu faptul că nu a existat transparență pe perioada cât a manageriat el campania. Și procesul decizional a fost închis la el și apropiați”, au declarat surse din USR pentru Hot News.

Citește și: Nicolae Ciucă susține că Elena Lasconi „nu are curaj” și nici „pregătirea necesară” pentru a fi președinte. În același timp, el spune că va fi „un președinte care va munci alături de poporul român”

Nemulțumirile la adresa primarului din Bacău au fost legate și de aducerea drept consultant politic al lui Bob Wickers, cel care a lucrat pentru Ion Iliescu, Elțîn, dar și alte nume importante din politica din Statele Unite ale Americii.

Sursele USR au mai spus că aducerea lui George Rîpă în funcția de consultant pentru campania Elenei Lasconi a fost o mișcare controversată, care a stârnit diverse reacții negative.

Astfel, cu doar două luni înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, Elena Lasconi rămâne fără manager, ceea ce ar putea aduce schimbări în strategia partidului, dar și în șansele de succes ale candidatei pentru funcția de președinte al României.

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei instituţii, potrivit Euronews.
„Primul lucru pe care o să îl fac atunci când voi ajunge la Cotroceni – voi face publice toate cifrele şi toate cheltuielile pe care le-a făcut Administraţia Prezidenţială şi pentru ce anume. Şi vă asigur de acum că voi tăia foarte mult din bugetul pe care îl are la dispoziţie”, a spus ea, într-o emisiune la Euronews.

Întrebată dacă ar trebui achiziţionată o aeronavă prezidenţială, Lasconi a invocat datoriile mari ale României.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Adevărul ascuns sub praful poluării

București este a treia cea mai poluată Capitală din UE, conform Agenției Europene de Mediu. Un raport, coordonat de Deutsche Umwelthilfe acuză România și...

Veste șocantă în fotbalul românesc! Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanță

Cutremur în fotbalul românesc! AMFB a fost dizolvată de instanță, marcând o victorie pentru contestarii lui Răzvan Burleanu și deschizând calea unor posibile schimbări...

Justiția face recrutări masive: Peste 14% din posturile de judecător și 25% de procuror, scoase la concurs

CSM anunță că are vacante peste 700 de posturi de judecători și tot atâtea pentru procurori Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că a demarat...
Ultima oră
Pe aceeași temă