30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorul Jeff Goldblum s-a logodit la vârsta de 61 de ani

Actorul Jeff Goldblum s-a logodit la vârsta de 61 de ani

Actorul Jeff Goldblum, în vârstă de 61 de ani, s-a logodit cu iubita lui, Emily Livingston, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, în timpul unei vacanţe petrecute în Hawaii, scrie Mediafax.

Emily Livingston, care este actriţă şi gimnastă, a anunţat pe Twitter că iubitul ei a cerut-o în căsătorie, săptămâna trecută, pe 12 iulie, informează contactmusic.com.

Ulterior, Emily a publicat pe Instagram şi câteva fotografii cu inelul de logodnă şi imagini surprinse în timpul vacanţei din Hawaii.

Deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani între cei doi, se pare că Emily Livingston încearcă să îl menţină tânăr pe starul din "Jurassic Park", implicându-l în diverse activităţi.

Într-un interviu acordat pentru Broadway.com, Jeff Goldblum a spus: "Sunt foarte fericit cu ea. Mă simt extrem de norocos. Ea a fost campioană la Jocurile Panamericane la gimnastică ritmică şi apoi a făcut parte din echipa olimpică de gimnastică ritmică a Canadei de la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000. Acum face tot felul de acrobaţii aeriene de tipul celor practicate de Cirque du Soleil. M-a dus cu ea la un curs de sărituri în aer la trapez, aici, la New York. Îmi place să fac sport, dar acel lucru a fost dificil".

Aceasta va fi cea de-a treia căsătorie pentru starul filmului "Ziua independenţei". Jeff Goldblum a fost căsătorit cu Patricia Gaul în perioada 1980-1986 şi cu Geena Davis în perioada 1987-1990.

Cele mai citite

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...

Iohannis, la Consiliul European, unde se discută sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, mâine şi poimâine, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numărându-se sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova, respectiv...
Ultima oră
Pe aceeași temă