9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialMust have: inele din argint in vara anului 2017 (P)

Must have: inele din argint in vara anului 2017 (P)

Un anotimp nou ne aduce de fiecare data noi tendinte in materie de bijuterii. In acest sezon accentul va fi pe inele. Nu putem spune multe cand vine vorba de comportamentul femeilor care se intereseaza de noutatile din fashion. In fiecare sezon sunt lutate in vizor, fie online, fie in magazine proprii, reviste glossy, iar lista poate continua, site-urile de profil.

Pentru ca, adesea, fiecare femeie isi doreste sa fie la moda, bijuteriile din argint sunt unele dintre cele mai iubite si cu siguranta, cele mai accesibile bijuterii din randul bijuteriilor de calitate. Cat despre ce este in tendinte in materie de bijuterii in vara acestui an, putem spune ca, mai mult inseamna mai trendy. Fie ca ne referim la cate unul sau mai multe inele purtat pe fiecare deget sau la multe bratari asezate pe aceeasi mana, bijuteriile au darul de a schimba in bine starea de spirit si de a oferi femeilor feminitate.

Stim cu toate ca in primul rand, casele de moda dau tonul pentru toti producatorii de bijuterii. Cand vorbim despre inele argint, nu trebuie sa ne gandim la preturi exorbitante, care nu se justifica, ci la calitate produsului. Pentru a ne bucura mai mult de accesoriile in care investim, ar fi bine sa invatam sa ne alegem bijuterii din argint 925, stantate, care sa ne reprezinte stilul si care sa ne defineasca. Tocmai din acest motiv, ne putem ghida dupa un criteriu simplu: fie ca alegem sa cumparam din mall, magazine online de bijuterii, targuri de fashion, important este sa alegem calitatea.

Bine, bine. Si acum ca am aflat ca inelele sunt must-have-ul sezonului, trebuie sa stim si ce tipuri de inele sunt la moda. Oferta de inele din argint poate fi de multe ori coplesitoare, noroc insa ca aici nu avem reguli foarte sticte. Totul tine de tine si de personalitatea pe care o ai. Poti cauta lookbook-uri pentru a te inspira sau iti poti crea chiar tu, cu ajutorul imaginatiei, un anumit stil.

Sa nu uitam ca vara anului 2017 ne aduce in atentie bijuteriile din argint, simple sau colorate care pot face minuni in tinuta unei femei.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă