30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialCântărețul Robbie Williams îşi relansează brandul de modă masculină Farrell

Cântărețul Robbie Williams îşi relansează brandul de modă masculină Farrell

Cântăreţul Robbie Williams îşi relansează linia vestimentară Farrell cu ajutorul lanţului irlandez de magazine de modă Primark, după ce marca sa devenise anul trecut falimentară, informează Mediafax.

Robbie Williams a lansat brandul vestimentar masculin Farrell în 2011, dar în octombrie 2013 a intrat în falimentul.

Brandul Farrell conţine 30 de tipuri de obiecte vestimentare, iar lanţul irlandez de magazine Primark a decis să vândă hainele acestei mărci în magazinele sale, considerând produsele "superbe şi valoroase".

Brandul vestimentar a fost inspirat de bunicul lui Robbie Williams, Jack Farrell, stilul promovat fiind elegant, curat şi simplu, cu puternice influenţe britanice.

Una dintre pasiunile bunicului lui Robbie Williams a fost boxul, iar acest lucru este reflectat şi în colecţia de haine, mai ales în ceea ce priveşte tricourile, bluzele de sport şi puloverele.

"Ne-a plăcut foarte tare să lucrăm cu brandul Farrell. Produsele sunt superbe, cu detalii extraordinare, de mare valoare şi, în plus, nu s-au abătut de la stilul original", a declarat Ben Smith, directorul diviziei vestimentare pentru bărbaţi a Primark.

Cele mai citite

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă