32.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialCompatibilități între zodii. Relația dintre Rac și Berbec, o provocare

Compatibilități între zodii. Relația dintre Rac și Berbec, o provocare

Legătura dintre raci și berbeci este una cu scântei, întrucât racul este un semn de apă și, prin urmare, este mai sensibil. Racii tânjesc după tandrețe și siguranță, iar prioritățile lor sunt căminul și familia, în timp ce prioritatea berbecului este inițierea unor noi proiecte. Racul și berbecul pot avea o șansă împreună, dacă amândoi lucrează din greu pentru consolidarea relației, conform astrologyzone.com.

Berbecul este cel dintâi semn de foc, deci nativii sunt zgmotoși, plini de viață și agresivitate și lipsiți de tact. Dacă te cerți cu un berbec, el va face orice ca să câștige. Berbecului nu îi pasă dacă sentimentele și ego-ul tău sunt distruse în timpul acestor certuri. Vei ajunge să simți de parcă ai fost lovit de o rachetă. Berbecul poate fi nemilos și adeseori exagerează, în timp ce racul poate auzi o insultă chiar și atunci când nimeni nu a intenționat să îi arunce vreo vorbă urâtă.

Sunt și alte probleme într-o relație rac-berbec: tu reacționezi cu întârziere, în timp ce berbecii reacționează instantaneu. Racul nu apucă să deschidă gura, când berbecul are deja pledoaria pregătită. În timp, în urma acestor confruntări, racului îi poate scădea stima de sine.

Berbecul este genul de persoană care acționează direct, în timp ce racul ezită, pendulând între mai multe acțiuni posibile. Berbecul va cataloga aceste gesturi drept calculate și amăgitoare, în timp ce racul va considera că este subtil.

Racul visează la stabilitate, viață de familie și copii. Dar berbecul simte nevoia de adrenalină, și, dacă relația nu rămâne ”fierbinte”, va căuta aventura în altă parte. Sexul este incitant cu un amant berbec, mai cu seamă în prima parte a relației, dar pentru rac nu este suficient.

Racul vrea să fie iubit pentru personalitatea lui și să aibă o legătură intimă care nu poate fi distrusă de lumea exterioară, în timp ce berbecul, atât de absorbit de sine, nu are răbdare până se sudează relația.

La scurt timp după începerea relației, racul poate simți că, deși vulcanic, berbecul nu îi oferă căldura sufletească după care tânjește. Nu te aștepta ca un berbec să te îngrijească, are lucruri mai bune de făcut. Asta îl va deprima pe rac, care are grijă de toată lumea și așteaptă același lucru la schimb.

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Itinerariu de 2 săptămâni în Thailanda: descoperă cele mai iconice destinații

Plănuiești o vacanță de 2 săptămâni în Thailanda? Acest itinerariu te va ajuta să descoperi cele mai iconice destinații și să faci cât mai...

Schimbări în Conducerea Lidl România

Schimbări în Conducerea Lidl România: Marco Giudici preia o funcție de conducere în Grupul Lidl, iar rolul lui este preluat de José Alberto Chueca...
Ultima oră
Pe aceeași temă