18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialFacebook dezvăluie joi o nouă interfaţa grafică a secţiunii de noutăţi

Facebook dezvăluie joi o nouă interfaţa grafică a secţiunii de noutăţi

Facebook plănuieşte să dezvăluie joi o nouă interfaţă a celei mai populare secţiuni a site-ului de socializare cu peste un miliard de vizitatori, cea de noutăţi, scrie Daily Mail, citat de zf.ro.

Facebook va lansa noua interfaţă joi, 7 martie, în cadrul unui eveniment media la sediul din California al companiei.

Secţiunea de noutăţi, care afişează fotografiile, videoclipurile sau comentariile postate de către utilizatori este una dintre cele mai importante aplicaţii ale site-ului alături de motorul de căutare şi profilurile utilizatorilor, afirmă fondatorul reţelei de socializare, Mark Zuckerberg.

Ultima modificare majoră în interfaţa secţiunii de noutăţi a Facebook a fost în septembrie 2011. De atunci, compania a inserat în fluxul de noutăţi al paginii publicitate, punând accent pe versiunea Facebook de mobil, în măsura în care tot mai mulţi utilizatori accesează reţeaua de socializare de pe telefoanele mobile.

Pregătiţi-vă astfel de o avalanşă de întrebări din partea prietenilor, precum „Cum pot să şterg poza?” sau “Unde sunt fotografiile?”.

Cele mai citite

Cum iluminezi camera în care se află biroul, pentru a fi mai productiv?

Nu ți s-a întâmplat ca atunci când lucrezi la birou să te doară ochii din cauza luminii insuficiente? Dacă lucrezi de acasă, amenajarea spațiului în...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă