21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialFacebook dezvăluie joi o nouă interfaţa grafică a secţiunii de noutăţi

Facebook dezvăluie joi o nouă interfaţa grafică a secţiunii de noutăţi

Facebook plănuieşte să dezvăluie joi o nouă interfaţă a celei mai populare secţiuni a site-ului de socializare cu peste un miliard de vizitatori, cea de noutăţi, scrie Daily Mail, citat de zf.ro.

Facebook va lansa noua interfaţă joi, 7 martie, în cadrul unui eveniment media la sediul din California al companiei.

Secţiunea de noutăţi, care afişează fotografiile, videoclipurile sau comentariile postate de către utilizatori este una dintre cele mai importante aplicaţii ale site-ului alături de motorul de căutare şi profilurile utilizatorilor, afirmă fondatorul reţelei de socializare, Mark Zuckerberg.

Ultima modificare majoră în interfaţa secţiunii de noutăţi a Facebook a fost în septembrie 2011. De atunci, compania a inserat în fluxul de noutăţi al paginii publicitate, punând accent pe versiunea Facebook de mobil, în măsura în care tot mai mulţi utilizatori accesează reţeaua de socializare de pe telefoanele mobile.

Pregătiţi-vă astfel de o avalanşă de întrebări din partea prietenilor, precum „Cum pot să şterg poza?” sau “Unde sunt fotografiile?”.

Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Un semifinalist de Cupa UEFA va antrena la turneul final al Cupei Satelor

Vasilică Cristocea, fotbalist care în sezonul 2005-2006 a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, este unul dintre antrenorii de la turneul final...
Ultima oră
Pe aceeași temă