11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialLIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! Cu...

LIVE TEXT Black Friday 2015. Magazinele au dat drumul la reduceri! Cu cât poți cumpăra o mașină sau un telefon

UPDATE luni 13.00: În primele trei zile de reduceri, categoriile cele mai populare la nivel de tranzacții online au fost, în ordine: IT&C, cărți și materiale didactice și fashion, urmate de produsele pentru copii și telecom. 

UPDATE luni 10.00: Clienții ZOOT s-au axat pe achiziționarea pieselor vestimentare și de încălțăminte ce aparțin unor branduri medium-high. Printre produsele alese cu preponderență sunt: modelele de încălțăminte din piele ale brandurilor olandeze Bullboxer și Bronx, piese vestimentare ale brandurilor masculine de top Ben Sherman și Selected, U.S. Polo și Pepe Jeans. 

UPDATE 17.30: Magazinul Domo a dat startul la reduceri după ora 17.00, în timp ce majoritatea site-urilor a început campania de reduceri chiar de la ora 00.00.

UPDATE 17.00Până la ora 16.00, magazinul online eMAG a vândut 30 de autoturisme, printre care un Range Rover Sport 4.4 Diesel SDV8 HSE Dynamic Luxor redus cu peste 20.000 euro. Este cea mai mare comandă online înregistrată de eMAG.

UPDATE 16.30: Jucăriile au fost reduse cu până la 70%, cu ocazia Black Friday.

UPDATE 16.00Traficul pe site-ul elefant.ro în ziua de Black Friday 2015 a fost cu 120% mai mare față de Black Friday 2014.

UPDATE 15.30Vânzări peste estimări în magazinul Orange. Cele mai vândute produse au fost telefoanele 4G.

UPDATE 15.00Retailerii online au anunțat prețuri cu până la 80% mai mici la haine și încălțăminte, cu ocazia zilei de Black Friday

UPDATE 14.25: Amatorii de produse bio pot cumpăra, la prețuri reduse, de la făină de cocos la creme de noapte și loțiuni de corp

UPDATE vineri, 13.52:  BLACK FRIDAY 2015. Scutece, jucării, aur și mâncare pentru animale – cele mai bine vândute produse la eMag. 

UPDATE  vineri, 13.20:  BLACK FRIDAY 2015. Românii au cumpărat, de pe evoMAG, ceasuri de peste 350.000 de lei.

UPDATE vineri 12.55: La autovit.ro, cea mai bună ofertă este la un autoturism BMW Seria 6 640

UPDATE vineri, 12.18: La cel.ro, cele mai vândute produse au fost, până acum, televizoarele, laptopurile şi parfumurile

UPDATE vineri, 12.15: Românii au cumpărat lingouri, dar și un tractor. Ce alte comenzi s-au mai înregistrat de Black Friday la eMag

UPDATE  vineri, 11.30Black Friday 2015. Ce reduceri au pregătit magazinele la mobilier

UPDATE vineri, 10.49: Black Friday 2015. Între cele mai căutate telefoane mobile de Vinerea Neagră se numără HTC One, Samsung Galaxy şi Apple iPhone.

UPDATE vineri, 10.00: Black Friday 2015. Agenţiile de turism Eturia, Viototravel şi Mareea au pregătit oferte de Black Friday/ Vinerea Neagră, în destinaţii precum Grecia, Turcia, Republica Dominicană, dar şi oraşele americane New York şi Las Vegas.

UPDATE vineri, 09.28:  Black Friday 2015. Magazinele Elefant.ro şi Emag.ro au deja stocuri epuizate la televizoare, telefoane mobile, laptopuri şi electrocasnice. 

UPDATE vineri, 09.05 Black Friday 2015: Un magazin anunță că va dona o parte din vânzări răniților din Colectiv

UPDATE vineri, 08.40: La 20 de minute de la startul reducerilor de Black Friday, retailerul eMag anunță stocuri epuizate la mai multe telefoane și tablete .

UPDATE vineri, 08.22: Retailerul eMag a dat drumul reducerilor de Black Friday. Oficialii companiei anunță reduceri la 60.000 de smartphone-uri, 4.000 de smartwatch-uri si bratari fitness și 30.000 de tablete.

UPDATE vineri, 00.30: Site-ul cu cele mai multe erori este Eurogsm. De asemenea, F64 înregistrează blocaje dese. Alte două site-uri cu probleme sunt Azerty și Marketonline.

UPDATE vineri, 00.00: Am intrat oficial în Vinerea Neagră. Majoritatea magazinelor au dat startul reducerilor. Cel mai mare magazin online din România, eMAG, a anunțat că abia de dimineață va lansa reducerile de Black Friday 2015.

UPDATE joi, 23.55: Cu cinci minute înainte de a intra oficial în Vinerea neagră, toate site-urile marilor magazine online funcționează corect, potrivit balisticmedia.ro. 

UPDATE 23.32: În rețeaua UPS, pagina dedicată reducerilor de Black Friday a magazinului online al Orange, orange.ro/blackfriday, nu poate fi accesată, a semnalat un cititor. 

UPDATE 23.03: Magazinul online eMAG nu a dat încă startul la reduceri. Totuși produsele nu pot fi vizualizate, întrucât prima pagină a site-ului este blocată cu o reclamă la Black Friday până când se va da drumul la reduceri. Clienții care și-au instalat aplicația eMAG pe telefon vor fi informați când începe evenimentul. Cei care și-au descărcat aplicația pot vedea un mesaj în care eMAG anunță că Vinerea Neagră va începe vineri dimineață. 

UPDATE joi, 22.58: Site-ul pcgarage.ro nu poate fi accesat. 

UPDATE joi, 22.22: F64 și Eurogsm au remediat problemele, însă site-urile magazinelor PCGarage, Clickshop și Bikexpert au probleme de funcționare, potrivit balisticmedia.ro

UPDATE joi, 22.09: Magazinele online Altex și Media Galaxy au blocat accesul pe site. Pe ambele site-uri scrie că sunt pregătite ofertele, iar clienții sunt rugați să revină în scurt timp.

UPDATE joi, 21.50: Până la această oră doar site-urile F64 și Eurogsm au întâmpinat probleme. 

UPDATE joi, 21.22: Site-ul balisticmedia.ro monitorizează site-urile marilor magazine online pentru a vedea dacă serverul suportă numărul mare de accesări, sau dacă sunt erori. 

UPDATE joi, 19.05: F64 a anunțat că va da startul reduceri la în această seară, la ora 00.00. Dacă utilizatorii își fac un wishlist pe site, pot să afle primii de discounturile care se aplică la produse. Reducerile de Black Friday o să dureze până duminică la ora 18.00. În acest weekend, este deschis și magazinul F64, de unde clienții pot achiziționa aparate foto la prețuri reduse.

UPDATE joi, 18.57: La magazinul Media Galaxy au început reducerile. 

UPDATE joi, 18.15: Magazinul online Orange dă startul la reducerile de Black Friday vineri la ora 8.00. Descoperă ofertele pe www.orange.ro/blackfriday

UPDATE joi, 18.10: Reducerile la haine, cosmetice și decorațiuni pe site-ul www.zega.ro încep vineri dimineața, la ora 9.00.

UPDATE joi, 18.00: Pe site-ul www.itgalaxy.ro, reducerile încep la ora 22.00. 

UPDATE joi, 17.55: Pe site-ul www.elefant.ro, reducerile încep azi la ora 22.00.

UPDATE joi, 17.50: Reducerile de Black Friday 2015 pornesc la ora 00.00 pe site-ul www.tinar.ro.

UPDATE joi, 17.45: Pe site-ul utok.ro se dă startul la reduceri de Black Friday la 00.00, iar utilizatorii trebuie să își facă un cont pentru a primi un newslettter cu ofertele. Clienții pot plăti în rate produsele.

UPDATE joi, 17.35: De asemenea, și magazinul Germanos a dat startul la reduceri. Produsele sunt reduse cu până la 70%. 

UPDATE joi, 17.30: Flanco a dat startul reducerilor de Black Friday. Astfel, la magazinul Flanco din Băneasa reducerile au început din această seară de la ora 17.00. Flanco are reduceri și pe 20, 21 și 22 noiembrie. 

Un client a semnalat o problemă pe site-ul magazinului Flanco. După ce se loghează în cont nu apare niciun buton pentru a vedea produsele. 

În acest an la Flanco produsele nu pot fi văzute de persoanele care nu au cont pe site. 

Între magazinele care dau startul reducerilor de Black Friday/ Vinerea Neagră în 20 noiembrie se numără Elefant.ro, Evomag.ro, Clickshop.ro, Marketonline.ro, Germanos.ro, Sensodays.ro, Quickmobile.ro, Shop.yellowstore.ro, Utok.ro, Azerty.ro, Badabum.ro, Mediadot.ro, Itgalaxy.ro, Interlink.ro, Abdcomputer.ro, PCmadd.com, Spy-shop.ro, Vonmag.ro, Dwyn.ro, Gsmnet.ro, Photosetup.ro, E-boda.ro, Avmall.ro, Smartprotection.ro şi Cel.ro, potrivit blackfridaymania.ro.

Astfel, Elefant şi Interlink desfăşoară campania de Black Friday/ Vinerea Neagră din 20 până în 30 noiembrie, iar Badabum şi Itgalaxy până în 27 noiembrie.

Magazinele care îşi încheie campania de Black Friday/ Vinerea Neagră în 22 noiembrie sunt: Evomag, Clickshop, Marketonline, Germanos,  Sensodays, Quickmobile, Shop.yellowstore, Utok, Azerty, Mediadot, Abdcomputer, Spy-shop, Vonmag, Dwyn, Photosetup, Avmall şi Smartprotection.

Magazinul Pcmadd desfăşoară campania de Black Friday/ Vinerea Neagră între 20 şi 22 noiembrie, dar şi între 27 şi 29 noiembrie. 

CEL.ro lansează, în 20 noiembrie, reduceri de Black Friday/ Vinerea Neagră de până la 95%. Campania se va încheia în 22 noimebrie sau la epuizarea stocurilor, potrivit unui comunicat al magazinului, remis redacţiei.

Citeşte şi: Black Friday 2015. Cele mai căutate produse de Vinerea Neagră

Astfel, preţurile smartphone-uri vor începe de la 169 RON, televizoarele vor avea discount-uri de peste 1.000 lei, iar la parfumuri reducerea va depăşi şi 60%. 

Tot astfel, laptop-urile vor putea fi achiziționate și cu 1.500 lei mai puțin, iar electrocasnicele şi produsele de îngrijire personală vor fi vândute cu prețuri începând de la 29 de lei.

Citeşte şi: Black Friday 2015. Patru sfaturi pentru a cumpăra eficient de Vinerea Neagră

„În perioada de Black Friday toate comenzile se vor face exclusiv online, linia telefonică fiind închisă în aceste zile. Pentru a eficientiza și a crește posibilitățile de procesare și fluidizare a fluxului de comenzi, livrările se vor realiza prin intermediul firmelor de curierat partenere, iar showroom-ul va fi închis publicului larg în timpul weekendului de Black Friday”, au anunţat reprezentanţii CEL.ro.

Citeşte şi: Black Friday 2015. Care sunt magazinele de la care vor cumpăra românii de Vinerea Neagră

În perioada cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday/ Vinerea Neagră, românii sunt interesaţi să cumpere produse mai ales de la magazinele eMAG şi Altex, potrivit unui studiu realizat de agenţia de cercetare MillwardBrown România.

Astfel, 30% dintre români sunt interesaţi de eMAG, iar 21% se pregătesc să îşi facă cumpărăturile de la Altex. 9% dintre români au în vedere ofertele de la Flanco, 8% de la Carrefour şi 4% de la Kaufland. De asemenea, 3% dintre români sunt interesaţi de scăderile de preţuri de la Media Galaxy, Auchan şi Domo, 2% de la Lidl şi 1% de la Cora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

La un pas de istorie! Thailanda, tot mai aproape de legalizare căsătoriilor între persoane de același sex

Parlamentul thailandez a aprobat miercuri, cu o majoritate covârșitoare, un proiect de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, un pas istoric,...

PNL l-a demis pe șeful filialei Timiș, Alin Nica, pe motiv că se opune alianței cu PSD

Alin Nica a fost demis din funcția de președinte al filialei PNL Timiș, în urma unei ședințe care s-a desfășurat în ziua de 26...
Ultima oră
Pe aceeași temă