20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPrima Dacie electrică, în teste în România?

Prima Dacie electrică, în teste în România?

Renault testează în România o maşină camuflată care sunt mari şanse să fie versiunea de serie a lui Renault ZOE, maşina electrică ieftină Renault sau chiar Dacia, informează Mediafax.

Cea mai iefitnă maşină electrică Renault, adică Renault ZOE, a ajuns deja în România, unde este testată intensiv în condiţiile drumurilor de la noi, dar, mai ales, în condiţii de iarnă.

ProMotor a reuşit să surprindă cu puţin timp în urmă o maşină camuflată, care seamănă izbitor de mult cu conceptul Renault ZOE expus de francezi la Salonul Auto Paris 2010.

Gabaritul este acelaşi, forma farurilor, care se poate observa în ciuda camuflajului, este şi ea foarte asemănătoare, lucru valabil şi pentru forma stopurilor romboidale.

Se mai remarcă muchia proeminentă de pe portiera spate, care porneşte de la mânerul uşii faţă, iar mânerul uşii spate este disimulat în montant.

Din fotografii se mai poate observa că nu e vizibilă nici un fel de evacuare sau tobă de eşapament, iar grila de mici dimensiuni din partea frontală este un semn că sub capotă nu se află un motor termic, deci nu e nevoie neapărat de o foarte bună aerisire.

Cele mai citite

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă