Garbine Muguruza vrea să danseze cu Roger Federer la balul campionilor de la Wimbledon

de Adrian Bărbulescu , 16 iulie 2017 - stire actualizata la ora 12:50, 16 iulie 2017
Garbine Muguruza vrea să danseze cu Roger Federer la balul campionilor de la Wimbledon

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, câştigătoarea turneului de la Wimbledon, a declarat că la balul campionilor, programat duminică seară, ar vrea să danseze cu Roger Federer.

Întrebată în conferinţa de presă cu cine ar prefera să danseze, Roger Federer sau Marin Cilici, Muguruza a râs, iar apoi a răspuns, după o scurtă ezitare: "Roger".

Răspunsul sportivei i-a amuzat pe reprezentanţii mass-media, care au râs alături de Muguruza. "Îmi place Cilici, dar aş vrea să văd dacă Roger are aceeaşi eleganţă când dansează (ca pe teren)", a adăugat Garbine Muguruza.

La balul campionlor de la Wimbledon, conform tradiţiei câştigătorul probei de simplu masculin şi câştigătoarea trofeului la simplu feminin dansează împreună. Tradiţia nu a fost însă respectată de fiecare dată.

Elveţianul Roger Federer îl întâlneşte pe croatul Marin Cilici, de la ora 16,00, în ultimul act al probei de simplu masculin de la Wimbledon.

Comentarii

 • Mihai

  17 iulie 2017 0:09

  Sunteti complet pe dinafara. Scrieti de Muguruza si ilustrati materialul cu poza Luciei Safarova. Apucati-va de altceva baieti ca presa nu e de voi.

  raspunde comentariului
 • Vacanta

  16 iulie 2017 13:44

  In poza nu e Gurbine Muguruza. Ati pus o poza cu altcineva.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design