13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialClasamentul WTA înainte de Roma: Luptă strânsă între Halep și Șarapova, Begu...

Clasamentul WTA înainte de Roma: Luptă strânsă între Halep și Șarapova, Begu continuă ascensiunea

Clasamentul WTA, actualizat luni, păstrează ordine mondială de la vârful tenisului feminin, cu Simona Halep și Maria Șarapova ducând o luptă strânsă pentru poziția a doua. O altă româncă, Irina Begu, continuă să urce în clasament.

Clasament WTA TOP 5: Serena Williams (10.156), Simona Halep (7.115), Maria Șarapova (6.915), Petra Kvitova (6.670), Caroline Wozniacki (4.940).

Lupta dintre Halep și Șarapova a devenit una din ce în ce mai crâncenă, rusoaica apropiindu-se la 200 de puncte în spatele româncei. Cu toate că Simona spune cu fiecare ocazie că nu este o prioritate pentru ea dacă Șarapova o depășește sau nu, poziția în clasament ar putea reflecta nivelul tenisului practicat de aceasta, capitol pe care românca vrea să-l îmbunătățească permanent.

Citește și Roma 2015: Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2. Primul duel între cele două

Irina Begu, a doua rachetă a României, a urcat pe cea mai bună poziție din cariera sa, locul 31 mondial, o ascensiune de 6 locuri. Irina este urmată în clasament de româncele: Monica Niculescu (67 WTA, -5), Alexandra Dulgheru (72 WTA, -1), Andreea Mitu (101 WTA, +1).

Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Dulgheru își vor putea îmbunătăți performanțele în cadrul turneului de la Roma, care a debutat luni și în care toate cele trei vor evolua pe tabloul principal.

Citește și Testul final pentru Halep, înaintea Roland Garros

 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă