18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep a trecut, cu greu, de Oceane Dodin, locul 98 WTA

Simona Halep a trecut, cu greu, de Oceane Dodin, locul 98 WTA

Dodin a trecut în primul tur de Veronica Cepede Royg din Paraguay, locul 78 WTA, scor 6-4, 7-6 (3), 6-3, după două ore şi 14 minute de joc, iar cu Halep s-a distrat. Primul set l-a câștigat cu 6-3, în cel de-al doilea s-a impus Simona cu 6-3, iar în decisiv, Halep a închis cu 7-5.

 

Este a doua umilință în numai o săptămână pe care Halep o suferă în SUA. În semifinalele de la Indian Wells, Naomi Osaka a spulberat-o pe Halep, cu 6-3, 6-0.

Halep şi Dodin nu se mai întâlniseră până acum.

Simona a fost huiduită la Miami! În game-ul patru al setului decisiv cu Oceane Dodin, locul 98 WTA, Halep a aruncat cu racheta de pământ. Publicul a huiduit-o pe româncă, iar Simona a primit şi un avertisment din partea arbitrului de scaun, în meciul câștigat chinuit, 3-6, 6-3, 7-5.

Simona Halep a avut parte de un meci cu multe probleme, în turul 2 de la Miami, în duelul cu Oceane Dodin. Cea mai bună jucătoare a lumii a clacat nervos la capătul celui de-al şaptelea game al setului secund.

Simona a dat cu racheta de pământ, după ce şi-a pierdut pentru a doua oară serviciul în actul secund. Halep a condus cu 2-0 şi cu 4-2, dar nu a reuşit să şi consolideze break-ul.

Istovită după mai multe schimburi grele din timpul meciului, Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost la un pas să piardă meciul cu franţuzoaica Oceane Dodin, locul 98 WTA.

“Am avut multe meciuri grele, sunt obișnuită. Am vrut să rămân concentrata și să nu renunț. Am luptat până la final și asta e cel mai important. E greu să joci împotriva unei astfel de adversare, lovește puternic, am încercat s-o fac să se miște mai mult. Avea probleme să lovească mingea din alergare.

Împotriva lui Radwanska va trebui să fiu mai agresivă ca azi, să o împing în spatele terenului. Cam ăsta ar fi planul.

A fost un meci nebun azi pentru că nu am știut unde trimite mingea, a fost greu, dar am câștigat și sunt fericită!”, a spus Simona Halep la sfârșitul meciului.

Halep (26 ani), principala favorită a competiţiei, şi-a asigurat un cec în valoare de 47.170 dolari şi 65 de puncte WTA, iar în turul următor o va înfrunta pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numărul 30, care a dispus la rândul ei, 6-3, 7-6 (7/4), de belgianca Alison Van Uytvanck.

Cele mai citite

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă