24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăLifestyleRomânia - Ungaria, de la ora 19, pe Arena Naţională

România – Ungaria, de la ora 19, pe Arena Naţională

Naționala de fotbal a României întâlnește echipa Ungariei, sâmbătă, de la ora 19,00, pe Arena Națională din București, într-un meci din preliminariile EURO 2016.

Tricolorii au început excelent campania, cu o victorie în deplasare în fața Greciei (1-0), luna trecută, în timp ce Ungaria a fost învinsă la Budapesta cu 2-1 de Irlanda de Nord, scrie Agerpres.

Ungaria vine la București cu un selecționer nou, Pal Dardai, care i-a luat locul lui Sandor Egervari, însă România este favorită în acest meci, în care va fi susținută de aproximativ 50.000 de spectatori, în timp ce oaspeții vor avea la București o galerie de aproape 3.000 de fani.

Pentru naționala României va fi meciul cu numărul 653 din palmaresul general. Tricolorii au până acum un bilanț de 290 victorii, 163 egaluri, 199 înfrângeri, cu un golaveraj de 1084-846. În meciurile de acasă, în 268 de jocuri, naționala României a înregistrat 166 victorii, 54 egaluri și 48 înfrângeri, golaveraj 582-272.

Naționala de fotbal a României este neînvinsă în ultimele opt partide directe cu Ungaria, dintre care cinci au fost victorii, iar trei egaluri. Șapte dintre aceste meciuri au fost oficiale, iar unul amical. În total, cele două echipe s-au întâlnit de 24 de ori, Ungaria câștigând 12 partide, România 6, iar alte 6 s-au încheiat remiză, golaverajul fiind net favorabil adversarilor, cu 52-30.

Cele mai citite

Ungaria arbitrează târgul de cai pentru noua trăsură europeană

Sfârșitul acestei săptămâni ne va lămuri nu doar cine va fi liderul USR-ului de mâine sau candidatul formațiunii pentru președinția României, ci mai mai...

România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024. Tabloul complet al meciurilor din optimi

S-a decis tabloul complet al optimilor de finală de la EURO 2024. Cu siguranţă, cea mai aşteptată partidă pentru noi este duelul România –...

Tragedie în Columbia: Un mort și nouă răniți după prăbușirea unei cabine a telefericului din Medellin

O persoană a murit şi alte nouă au fost rănite după ce una dintre cabinele telefericului din Medellin s-a prăbuşit, a declarat primarul celui...
Ultima oră
Pe aceeași temă