4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestylePetrolul Ploiești va avea un antrenor nou din iarnă

Petrolul Ploiești va avea un antrenor nou din iarnă

Campioană de toamnă în Liga a III-a de fotbal, echipa Petrolul Ploiești își schimbă antrenorul în pauza competițională de iarnă. Decizia antrenorului Octavian Grigore de a renunța la funcția de antrenor principal în favoarea unui post în staff-ul administativ al echipei face necesară aducerea unui nou technician pe banca petroliștiilor.

Surse din cadrul clubului au declarat că cei din conducerea Petrolul Ploiești au în acest moment trei variante de antrenori. Iar tehnicianul care va fi ales  va avea ca obiectiv imediat promovarea în Liga a II-a și apoi accederea in Liga I, ]n paralel cu un parcurs cît mai lung în edițiile viitoare ale Cupei României pentru o participare în cupele europene.

În pauza de iarnă,  lotul Petrolului se va întări și cu jucători noi care să asigure echipei valoarea necesară revenirii în elita fotbalului românesc, au precizat aceleași surse.

Din această vară, Petrolul Ploiești are un partener puternic în Veolia România, împreună, cele două părți asigurând clubului o liniște și stabilitate financiară de care nu se bucură prea multe echipe de fotbal. Petrolul Ploiești a reînceput drumul spre elita fotbalului românesc în vara lui 2016 și de atunci și până azi echipa este neînvinsă (eliminarea din Cupa României la penalty-uri cu CS Mioveni nu figurează în palmares ca înfrângere, conform regulamentului).

Octavian Grigore lasă o echipă lider în liga a III-a, Petrolul Ploiești avînd un avans de două puncte față de a doua clasată, în seria a 3-a.

Petrolul Ploiești a câștigat de 4 ori campionatul României și de 3 ori Cupa României și este singura echipă românească care a învins Liverpool în cupele europene, în 1966 în Cupa Campionilor.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă