33.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăLifestyleMessi a mai doborât o bornă: "Senor Hat-trick". Cum l-a depășit pe...

Messi a mai doborât o bornă: “Senor Hat-trick”. Cum l-a depășit pe Ronaldo

Lionel Messi, startul Barcelonei, a ajuns la cel mai mare număr de hat-trick-uri atât din Primera Division, cât și din toate competițiile spaniole. După ce s-a jucat cu Rayo, la ultimul meci din campionat, a ajuns la nu mai puțin de 32 de hat-trick-uri în întreaga carieră.

Rivalitatea cu Ronaldo continuă să fie la cote maxime, după ce starul argentinian l-a depășit pe portughez la numărul de hat-trick-uri reușite în Primera Division, 24 față de 23. De asemenea Messi l-a depășit și pe Zarra, reocordmen-ul al-time în al fotbalului spaniol, cu 32 hat-trick-uri față de 31.

Lionel Messi a reușit să-l ajungă din urmă pe Ronaldo și în clasamentul golgheterilor din această ediție de campionat. Cu toate că la un moment dat diferența era mai mare de zece goluri, Messi a recuperat și a ajuns și el la 30 de reușite.

Messi a doborât această bornă la meciul Barcelonei, din ultima etapă, de pe teren propriu, cu Rayo Vallecano, echipă învinsă cu scorul de 6-1. Dintre golurile catalanilor trei au fost marcate de Messi, în timp ce Luis Suarez și-a mai trecut în cont o dublă.

Evoluția foarte bună a argentinianului, care pe lângă cele trei reușite a avut și un assist, au adus echipei trei puncte importante. Barcelona a detronat-o pe Real Madrid, după această etapă, în condițiile în care galacticii au pierdut, scor 1-0, în deplasare, la Bilbao.

Citește și Fotbal Spania: Barcelona a detronat-o pe Real Madrid, după ce a spulberat Rayo Vallecano

 

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Iohannis, la Consiliul European, unde se discută sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, mâine şi poimâine, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numărându-se sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova, respectiv...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...
Ultima oră
Pe aceeași temă