Ionuț Popa rămâne antrenor la Poli Timișoara, a anunțat primarul Nicolae Robu

de Adrian Bărbulescu , 18 iunie 2017 - stire actualizata la ora 10:51, 18 iunie 2017
Ionuț Popa rămâne antrenor la Poli Timișoara, a anunțat primarul Nicolae Robu

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că tehnicianul Ionuţ Popa, al cărui contract actual este valabil până la 1 iulie, va rămâne la conducerea Poli Timișoara.

"Domnule Ionuţ Popa, aţi făcut treabă excelentă la Poli, cum am mai spus de nenumărate ori! Nu luaţi în seamă fabulaţiile unor minţi bolnave! Eu am încredere în dv. şi aşa, fără mustaţă! :)) Deci, aşa cum v-am spus, dv. veţi fi, în continuare, antrenor la ACS Poli! Fără mustaţă sau cu mustaţă, dacă o fi să vă crească la loc! :))", a scris Robu pe Facebook, comentând un articol din GSP, conform căruia Vasile Miriuţă ar fi aproape să preia postul de tehnician al echipei ACS Poli Timişoara.

Duminică, Ionuţ Popa a declarat la Digi Sport că a fost chemat de două ori înainte de finalul sezonului pentru ca să semneze un nou contract. "Eu am contract până la 1 iulie. Am fost chemat de vreo două ori să semnez contractul, dar am spus: <Dom’ne, să scot echipa la mal. Nu mă mai chemaţi că vin eu singur dacă trebuie>", a spus Popa.

ACS Poli Timişoara a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1, formaţia UTA Bătrâna Doamnă, în manşa secundă a barajului pentru Liga I şi s-a menţinut în primul eşalon. Poli s-a impus şi în turul barajului de menţinere/promovare, scor 2-1.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design