12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVânzătorul Furadanului cu care s-a sinucis Mădălina Manole s-a predat

Vânzătorul Furadanului cu care s-a sinucis Mădălina Manole s-a predat

Cristian Urziceanu, arestat în lipsă pe 18 octombrie, prin decizia Tribunalului Bucureşti, în dosarul privind sinuciderea Mădălinei Manole, fiind suspectat că ar fi vândut unei prietene a artistei Furadanul care a ajuns la cântăreaţă, s-a predat, fiind dus la Tribunalul Bucureşti pentru confirmarea mandatului, potrivit NewsIn.

Ancheta Parchetului Capitalei a stabilit că moartea Mădălinei Manole a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, survenită după o intoxicaţie acută cu carbofuran, care a fost ingerat, însă în sângele artistei nu s-au găsit urme de droguri sau de alcool. Potrivit anchetatorilor, în baza ordonanţei din 14 iulie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Serviciul de Medicină Legală Ilfov a efectuat o constatare medico-legală necroptică în cauza privind decesul numitei Mădălinei Manole.

Potrivit raportului întocmit, moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă intoxicaţiei acute cu carbofuran; calea de pătrundere a toxicului a fost digestivă (orală). Totodată, la autopsie s-a constatat o leziune traumatică (plagă contuză parietală stânga), care cel mai probabil s-a produs prin lovire de plan dur în cadrul stării de rău de dinainte de deces şi nu are legătură cu mecanismul de producere a morţii. Mai mult, examenul sângelui a fost negativ pentru droguri bazice. De asemenea, în conţinutul gastric s-a găsit carbofuran, iar sângele analizat nu conţine alcool, se arată în acelaşi raport.

Mădălina Manole a fost găsită decedată, în dimineaţa de 14 iulie, de soţul său, în locuinţa din Otopeni. Incidentul a fost anunţat de acesta la 112 în jurul orei 6.30, însă medicii sosiţi de urgenţă nu au mai putut-o salva pe cântăreaţă. În casă se aflau, la momentul sinuciderii, soţul, soacra şi copilul artistei, în vârstă de un an. Cântăreaţa a fost înmormântată pe 16 iulie, la Ploieşti, fiind condusă pe ultimul drum de rude, prieteni, colaboratori şi mii de admiratori. Artista s-a născut la 14 iulie 1967 în Vălenii de Munte, judeţul Prahova. Şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul “Fată dragă”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă