16 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUnde ieșim din casă, sâmbătă, în cea de-a doua zi de Crăciun

Unde ieșim din casă, sâmbătă, în cea de-a doua zi de Crăciun

Doar două zile, sâmbătă și duminică, mai este deschis Târgul de Crăciun, în centrul Bucureștiului, la Universitate. Între orele 10 și 21 vă puteți plimba prin căsuțe din povești, inclusiv prin cea a lui Mos Crăciun, puteți face cumpărături și puteți contribui la o campanie umanitară, donând cărți și jucării pentru copiii defavorizați.

O altă manifestare, dedicată cadourilor de iarnă, este Târgul Cărtureștilor, deschis la Librăria Cărturești – Verona. „Micul târg de cadouri deștepte” oferă cărți, dulciuri, globuri și decorațiuni, jucării, precum și dvd-uri cu muzică și filme.

O expoziție temporară, interesantă atât pentru copii cât și pentru părinți, poate fi cea deschisă la Muzeul Antipa și intitulată "Cu sânge rece". Este vorba de o expoziție de reptile vii.

Sâmbătă seară, Berăria H organizează evenimentul denumit "Krypton Christmas Rock" și aflat la a doua ediție. Publicul are acces de la ora 20, iar concertul începe la ora 22,15.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede au fost arestați

Agențiile de aplicare a legii din Austria, Cipru și Cehia au arestat șase austrieci responsabili de o escrocherie online cu criptomonede. Europol și Eurojust...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...
Ultima oră
Pe aceeași temă