20.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUn polițist din Dubai, care a postat poze cu pașaportul lui Messi,...

Un polițist din Dubai, care a postat poze cu pașaportul lui Messi, condamnat la închisoare

Un poliţist din Dubai, care a postat pe reţelele sociale imagini cu paşaportul fotbalistului argentinian Lionel Messi, a fost condamnat, luni, la o lună de închisoare, relatează AFP, conform Agerpres.

Potrivit versiunilor online ale ziarelor Gulf News şi Khaleej Times, poliţistul, identificat doar prin iniţialele J.J., a fost condamnat pentru că “a încălcat viaţa privată” a lui Messi şi “a abuzat de sistemul de telecomunicaţii”. 

Poliţistul din Emiratele Arabe Unite – un sergent în vârstă de 26 de ani, care lucra pe aeroportul internaţional din Dubai – a pledat vinovat şi a recunoscut că a greşit să posteze, prin intermediul smartphone-ului, informaţiile de pe paşaportul lui Messi pe reţelele sociale. 

Incidentul s-a produs pe 27 decembrie, pe aeroportul din Dubai, unde celebrul atacant al Barcelonei sosise ca să primească un premiu în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Globe Soccer Awards. 

Poliţistul voia să facă un selfie cu Messi, dar acest lucru nu a fost posibil, fiindcă fotbalistul era obosit după un drum lung. Poliţistul a luat paşaportul şi a făcut înregistări cu el, pe care le-a postat pe Snapchat. 

Sergentul, ce risca şase luni de închisoare, a afirmat că nu a intenţionat niciodată să încalce viaţa privată a lui Messi. 

Cele mai citite

Mădălina Ghenea lămurește “subiectul” Grigor Dimitrov. “Mi se pare că e momentul să clarific”

Mădălina Ghenea a rupt tăcerea și a dezvăluit recent motivele care au stat la baza despărțirii sale de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov. Celebra...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă