18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUn copil de 13 ani a fost grav rănit după ce s-a...

Un copil de 13 ani a fost grav rănit după ce s-a îmbătat, a furat o mașină și a făcut accident cu ea

Un băiat de 13 ani, din Ocna Sibiului, a fost rănit grav, după ce a pornit o maşină şi a făcut accident cu ea, informează vineri TVR.

Anterior acestei fapte, copilul consumase alcool alături de nişte săteni. Pentru că se goliseră toate sticlele, băiatul a fost trimis să mai cumpere băutură.

Pe drum, el a găsit autoturismul în faţa unei case, deschis şi cu cheile în contact. Băiatul s-a urcat la volan şi a pornit în trombă, dar imediat după aceea a pierdut controlul volanului şi a izbit nişte automobile parcate.

Copilul nu este la prima abatere de acest fel, aşa că s-a ales cu dosar penal.

În urma accidentului, băiatul a rămas blocat în maşină. Specialiștii de la Descarcerare au reuşit să-l scoată abia după o jumătate de oră, iar acum este în stare gravă, la spital. Direcţia pentru Protecţia Copilului Sibiu s-a autosesizat şi va începe o anchetă socială la familia minorului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Analiză: Investițiile străine directe în Europa scad pentru prima dată de la pandemie

Investițiile străine directe (ISD) în Europa au scăzut în 2023 cu 4% față de 2022 și cu 11% comparativ cu nivelul înregistrat în 2019,...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: Ziua Victoriei este 8 mai, ca în NATO, nu 9 mai, ca în Rusia

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dedicat Zilei Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, mesaj în care subliniază...
Ultima oră
Pe aceeași temă