25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat de 48 de ani a murit, după ce s-a aruncat...

Un bărbat de 48 de ani a murit, după ce s-a aruncat pe geamul unui spital din Vrancea

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, internat la secția Chirurgie a Spitalului Județean Vrancea, a murit, după ce, în cursul nopții, a sărit pe geam de la etaj, informează Monitorul de Vrancea.

În urma impactului, bărbatul a suferit multiple trumatisme craniene, astfel că a încetat din viață la câteva ore după ce a sărit pe geam.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Alina Cosma, a precizat că „bărbatul fusese internat în 31 mai, în urma unei agresiuni cu traumatism cranian acut închis. El urma să fie externat, însă în jurul orei 3.30, a deschis geamul sub pretextul că vrea să aerisească și a sărit brusc, drept în cap. A avut traumatisme incompatibile cu viața: fracturi multiple de craniu și de coloană vertebrală. La ora 5.15 a decedat. Poliția cercetează cazul”.

În urma decesului, atât IPJ Vrancea, cât şi Spitalul Judeţean din Focşani fac anchete pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul.

 

Cele mai citite

Lando Norris a spart gheața în Marele Circ! Britanicul, campion în cursa de la Miami

Britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes) s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 găzduit duminică de Miami, în a şasea etapă a Campionatului mondial. Plecat din...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă