17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTocană secuiană de pui | Rețeta de Weekend

Tocană secuiană de pui | Rețeta de Weekend

Ingrediente

– brânză de burduf

– roșii

– tarhon

– carne de pui

Mod de preparare

Faci un sos de roșii dulceag, cu tarhon în el. Pui puiul la perpelit în tigaie, cu condimente, apoi adaugi sosul peste el, ca să îți iasă o tocană.

Pui tocana într-un vas termorezistent și adaugi deasupra o felie groasă de brânză de burduf. Apoi o bagi la cuptor și o gratinezi. Brânza se rumenește și se topește peste tocană, iar când o scoți de la cuptor o servești caldă, cu mămăliguță și ardei iute.

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă