8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSabin Orcan: Care e cheia succesului răsunător al lui Macron

Sabin Orcan: Care e cheia succesului răsunător al lui Macron

Duminică seară, alegerile din Franța încă nu se încheiaseră, dar sondajele îl prezentau drept câștigător pe Macron.

"Care e cheia succesului răsunător al lui Macron?", se întreba Sabin Orcan, directorul editorial al României Libere, la B1 Tv.

"După ultimul atac terorist de la Paris, președintele SUA a scris pe Twiiter că acest atentat va influența rezultatul alegerilor prezidențiale din Franța. Toată lumea a crezut că e o aluzie la victoria lui Le Pen. Dar această idee nu s-a adeverit", a explicat Sabin Orcan.

Cu toate acestea, "doi din cinci francezi votează Le Pen", a explicat Teodor Paleologu în emisiunea lui Sabin Orcan.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă