14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialRomâni jefuiţi în Cipru de un englez şi şase arabi

Români jefuiţi în Cipru de un englez şi şase arabi

Şapte persoane au fost date în urmărire de autorităţile cipriote după tâlhărirea a trei cetăţeni români în oraşul Larnaca, informează Cyprus Mail în ediţia electronică, potrivit Mediafax.

Poliţia a anunţat că a emis mandate de arestare pe numele unui cetăţean britanic, Thomas Martin Davis, în vârstă de 53 de ani, şi a altor şase bărbaţi de origine arabă suspectaţi de agresarea, vineri după-amiază, a celor trei români, cărora le-a fost furat autoturismul şi bani.

Românii au declarat că aranjaseră o întâlnire cu Davies pentru obţinerea unui loc de muncă pentru unul dintre ei. În schimb, ceilalţi şase suspecţi au venit în locul lui Davies cerându-i românului, care în trecut mai lucrase pentru britanic, 6.000 de euro pe care i-ar fi datorat.

Suspecţii le-au furat banii românilor – aproximativ 150 de euro , telefoanele mobile, documente personale şi autoturismul cu care veniseră.

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă