17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Clienții unei firme de transport pot primi gratis înghețată

REVISTA BLOGURILOR. Clienții unei firme de transport pot primi gratis înghețată

Bloggerii obțin informații care scapă uneori atenției presei și care se dovedesc atractive pentru publicul larg.

Cristian China Birta ne anunță, pe blog, că “vineri 15 iulie, va fi din nou acea zi din an în care poți comanda înghețată în aplicația Uber. Adică, pentru al doilea an consecutiv, UberIceCream revine în București, iar utilizatorii vor putea primi înghețată Magnum la atingerea unui buton, în cateva minute”.

Omul de televiziune Cabral scrie, pe blog, despre o revistă de alergare care a ajuns deja, în România, la cel de-al treilea număr.

Cum a apărut ideea revistei RunningMag: “Acum aproape doi ani prietenul Berti se pregătea de îmbarcare, într-unul dintre terminalele MUC. Zbura de la Munchen la București. Stătea la standul de ziare și reviste, avea vreo zece reviste auto în brațe și se uita după și mai multe. Și-atunci, inexplicabil, ilogic și complet neașteptat, a înhățat de-un colț și o revistă de alergare. Au trecut de-atunci vreo 20 de luni”.

Radu Neagu ne povestește, pe blog, cum și-a construit ”un laptop din bucăți”.

“Era un proiect mai special, voiam un laptop solid pe care să îl muncesc toată ziua și care să mă coste cât mai puțin posibil. Aventura a început cu un barebone – carcasa cu placa de bază și procesor, foarte ieftină. 350 de lei și un drum de 500 de metri la 11 noaptea, plus o întâlnire semi-dubioasă într-un taxi ca să îl testez. Știam ce iau, am reparat modele similare în trecut”, relatează Radu.

Alți oameni așteaptă însă mai mult de la viață. Un alt blogger, Vali Petcu, prezintă pe Internet “9 idei pentru tinerii care vor o casă”.

“Valoarea este cea pe care sunteți dispuși să o plătiți. Aveți 100.000€ pentru o casă? Aia e valoarea casei. Aveți 20.000 și mai sunteți dispuși să luați un credit pentru încă 20? Aia e valoarea casei”, explică Zoso.

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Probleme pentru Facebook și Instagram. Comisia Europeană a inițiat proceduri oficiale împotriva Meta

Astăzi, 30 aprilie, Comisia Europeană a demarat proceduri oficiale pentru a evalua dacă Meta, compania-mamă a platformelor Facebook și Instagram, a încălcat Actul legislativ...

Unul dintre liderii grupării Hells Angels din România a fost prins în Spania

O anchetă germano-spaniolă, sprijinită de Europol, a vizat o rețea infracțională implicată în traficul de droguri și de arme de foc. Liderul rețelei coordona...
Ultima oră
Pe aceeași temă