14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialRețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Rețetă de weekend: Salată de morcovi cu căpșuni

Este o salată rapidă și de sezon, o combinație de texturi și gusturi proaspete, gata în 5 minute.

Ingrediente

* 1 morcov

* 4-5 căpșuni, 4 linguri fulgi de migdale

* 1 fir mentă proaspătă

* 3 linguri ulei de măsline extravirgin

* 1,5 lingură oțet balsamic

* sare si piper

Mod de preparare

Morcovul se curăță și se taie fâșii cu ajutorul aparatului de curățat sau a unei mandoline. Căpșunile spălate se taie în sferturi. Se așază pe farfurie fâșiile de morcov, sferturile de căpșuni și se stropesc cu uleiul și oțetul. Se presară cu fulgii de migdale și frunzele de mentă tocate. La sfârșit se asezonează cu puțină sare și piper.

 

Andra Iliaș

andrailias.ro

Cele mai citite

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...
Ultima oră
Pe aceeași temă