13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPoliţiştii din Constanţa au fost alertaţi de un şofer care uitase unde...

Poliţiştii din Constanţa au fost alertaţi de un şofer care uitase unde şi-a lăsat soţia

Un şofer care care s-a răsturnat cu maşina pe un drum comunal din Constanţa a pus pe jar autorităţile după ce a sunat la 112 şi a anunţat că în urma accidentului nu-şi mai găseşte soţia, informează marți Mediafax.

Ulterior, s-a stabilit că bărbatul era băut, iar soţia era acasă, teafără.

Accidentul s-a petrecut pe drumul comunal care leagă localităţile Nisipari şi Dorobanţu Gară, autoturismul răsturnându-se pe marginea drumului. Şoferul, un bărbat de 34 de ani, a reuşit să iasă singur din maşină şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, spunând că în maşină se afla şi soţia sa, pe care nu o mai găseşte.

Imediat, spre locul accidentului a plecat o autospecială cu modul de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, pompierii temându-se că femeia ar putea să fi rămas prinsă sub maşina răsturnată.

La locul accidentului, pompierii l-au găsit pe bărbat, confuz, dar nicio urmă de femeie. Până la urmă s-au lămurit că aceasta nu era împreună cu soţul ei în momentul producerii accidentului, aceasta aflându-se acasă, la Poarta Albă.

Şoferul care a alarmat Poliţia şi ISU Constanţa a suferit un traumatism cranian minor, a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, iar medicii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,24 miligrame per litru. El este cercetat penal pentru conducere în stare de ebrietate şi ar putea fi şi sancţionat contravenţional pentru alertarea fără drept a organelor de ordine publică.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă