19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un bărbat a...

FOTO. Atac armat la Ambasada Chinei din Los Angeles. Un bărbat a deschis focul asupra instituției, apoi s-a sinucis

Un bărbat înarmat a tras asupra consulatului Chinei din Los Angeles, apoi s-a sinucis în maşina personală, a anunţat poliţia americană, citată site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui incident, care a avut loc în jurul orei locale 06.00, înainte de deschiderea sediului consulatului. Atacatorul, de origini asiatice şi în jurul vârstei de 60 de ani, a fost găsit decedat în autoturismul său, prezentând o rană provocată prin împuşcare.

Clădirea consulatului Chinei în Los Angeles prezenta mai multe găuri provocate de gloanţe. Potrivit primelor informaţii, bărbatul a tras cel puţin 17 focuri de armă.

Poliţia nu a stabilit deocamdată dacă atacatorul avea vreun motiv politic şi a precizat că nu oferă în general detalii despre sinucideri.

Prin intermediul unui comunicat, consulatul general al Chinei şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la incident şi a cerut autorităţilor din SUA să ia măsurile necesare pentru a asigura securitatea clădirilor consulatelor şi a personalului diplomatic, precum şi pentru a identifica motivul din spatele acestui atac.

Cele mai citite

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă