14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a murit într-un accident șocant la Costinești. Poliţie: Victima conducea...

Un bărbat a murit într-un accident șocant la Costinești. Poliţie: Victima conducea skijetul, nu a fost lovită de acesta

UPDATE 16.40: Potrivit polițiștilor constănțeni, persoana care a murit, sâmbătă, la Costinești, conducea skijetul, nu a fost lovit de unul, așa cum s-a relatat inițial, scrie Mediafax.

Din primele cercetări reiese că bărbatul de 41 de ani a intrat cu viteză într-un ansamblu de plase pescărești, care se aflau la aproximativ 100 de metri de țărm, lovindu-se în cădere, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu.

Bărbatul era din Republica Moldova şi era stabilit în judeţul Arad.

 Lucrătorii Poliției Costinești au deschis o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.



Un turist a fost omorât de un skijet, la Costinești, informează Ziua de Constanța. 

Bărbatul de 49 de ani, din Ineu, a fost lovit de skijet, în timp ce se afla la plajă, la Costinești. Rănit la mâini și inconștient, el a fost dus la un cort de prim-ajutor, dar, în timp ce i se acordau primele îngrijiri medicale, a făcut infarct. 

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea'' au spus că turistul a fost preluat de la malul mării și dus la un cort de prim ajutor. În timp ce i se acordau primele îngrijiri medicale, victima a făcut stop cardio-respirator. A fost solicitat și un elicopter SMURD, conform Agerpres.

Pe 21 iulie, în Mamaia, un salvamar a fost rănit și dus la spital după ce a fost lovit de un skijet folosit de un turist, în timp ce patrula pe mare cu caiacul. Pe 24 iulie, o tânără de 28 de ani a fost rănită și transportată la spital după ce skijetul cu care se plimba pe mare, tot la Mamaia, a intrat în coliziune cu un alt skijet, condus de un bărbat.


 

Cele mai citite

Unul dintre liderii grupării Hells Angels din România a fost prins în Spania

O anchetă germano-spaniolă, sprijinită de Europol, a vizat o rețea infracțională implicată în traficul de droguri și de arme de foc. Liderul rețelei coordona...

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...

Accesorii pentru vestiare metalice de care pur și simplu o să te îndrăgostești

Accesorizarea conformă a vestiarului metalic poate salva bugetul și spațiul de depozitare. Vrei să afli cum? Sunt multe aspecte de luat în calcul în momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă