18.9 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSocialTImișoara, nervi și așteptare pe aeroport. Pasageri blocați, după ce o aeronavă...

TImișoara, nervi și așteptare pe aeroport. Pasageri blocați, după ce o aeronavă s-a defectat

Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu, a declarat, vineri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 07.15 spre Bucureşti. Însă, înainte de îmbarcare a fost descoperită o defecţiune tehnică la avion, astfel că a fost anulată cursa operată de compania aeriană Ryanair.

Pasagerii au fost nevoiţi să aştepte aterizarea cursei Bergamo (Italia) – Timişoara, iar în jurul orei 09.30, aeronava a decolat spre Bucureşti.

150 de pasageri au rămas blocaţi, timp de peste două ore, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, vineri dimineaţa, după ce aeronava cu care ar fi trebuit să zboare spre Bucureşti s-a defectat înainte de îmbarcare, informează MEDIAFAX.

Cele mai citite

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...
Ultima oră
Pe aceeași temă