30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialDan Diaconescu nu a putut vota la liceul "Jean Monnet"

Dan Diaconescu nu a putut vota la liceul “Jean Monnet”

Dan Diaconescu nu a reușit să voteze duminică la una dintre secțiile de la Liceul "Jean Monnet", deoarece avea adresa din buletin în alt cartier.

Candidatul PP-DD alegerile prezidențiale a explicat că, având buletin de București, trebuie să voteze acolo unde este adresa din buletin.

"Am primit câteva explicații de aici din comisie, este un sistem pe care trebuie să-l schimbăm. Mi s-a explicat că, dacă am buletin de București, trebuie să votez acolo unde este adresa din buletin, deși am domiciliul flotant aici, pe o stradă din apropiere, iar din acest motiv fiica mea învață în această școală", a explicat Diaconescu, după ce a stat de vorbă câteva minute cu membrii Comisiei de vot de la "Jean Monnet".

El a adăugat că domiciliul stabil îl are în cartierul Militari iar la ultimele alegeri a votat acolo unde a candidat, dar duminică, în baza dreptului de a candida la Președinție, avea voie să voteze oriunde.

"O să merg prin alte secții să-mi încerc norocul să vedem ce se întâmplă acolo. Îi rog pe români să fie foarte atenți la viitorul copiilor lor să nu rateze această șansă de astăzi, este un ultim tren al speranței.", a precizat Diaconescu.

Cele mai citite

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă